02 de juny 2020

Ticket to Ride Barcelona


Us presento el meu plànol fan de Barcelona per al joc de taula Ticket to Ride (Aventureros al tren) de Days of Wonder. Està fet a partir del kit de materials de Ken Meyers. El plànol de Barcelona està tret de Openstreetmap i editat amb Maperitive. La resta de gràfics s’han obtingut de Wikimedia Commons. També han ajudat molt en la seva elaboració les recomanacions de disseny de Robert Bettles.
A l’hora de jugar cal tenir en compte que aquest plànol té menys caselles o vies que els plànols del joc base i es recomana que a 3 o 4 jugadors es jugui amb 40 trens en comptes dels 45 habituals.
Els bitllets de destinació no tenen un plànol amb la situació de les estacions i per tant si no esteu familiaritzats amb la xarxa de metro i ferrocarril de la ciutat comtal us pot costar trobar les destinacions.

Contingut:

Plànol 786 x 524 mm a 300dpi
45 bitllets de destinació en 5 fulls A4

Descàrrega (7zip 21,5MB)

Castellano

Os presento mi plano fan de Barcelona para el juego de mesa Aventureros al tren (Ticket to Ride) de Days of Wonder. Se creó a partir del kit de materiales de Ken Meyers. El plano de Barcelona está sacado de Openstreetmap y editado con Maperitive. El resto de gráficos se han obtenido de Wikimedia Commons. También han ayudado mucho en su elaboración las recomendaciones de diseño de Robert Bettles.
De cara al juego hay que tener en cuenta que este plano tiene menos casillas o vías que los mapas del juego base y se recomienda que a 3 o 4 jugadores se usen 40 trenes en vez de 45. Los billetes de destino no tienen un mapa de situación de las estaciones así que si no estáis familiarizados con la red de metro y ferrocarril de la ciudad condal os puede costar encontrar los destinos.

Contenido:

Plano 786 x 524 mm a 300dpi
45 billetes de destino en 5 hojas A4

Descarga (7zip 21,5MB)

English

Here is my Barcelona’s fan map for Days of Wonder’s Ticket to Ride board game. It was made using Ken Meyer’s TTR Fan Board Kit. Barcelona’s map obtained from Openstreetmap and edited with Maperitive. Other graphics from Wikimedia Commons. Robert Bettles design tips were also very helpful.
This map has fewer train spaces than the official base maps so it’s recommended to use only 40 trains in 3-4 player games instead of the regular 45. Destination tickets don’t show a map with the station locations so if you’re not familiar with the city’s subway network it could be hard to find destinations.

Contents:

Map 786 x 524 mm at 300dpi
45 destination tickets in 5 A4 sheets

Download (7zip 21,5MB)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada