20 d’abril 2016

Construeix el teu propi comptador de nivell per al Munchkin


Si mai heu jugat al joc de cartes Munchkin sabreu que heu de portar un control del nivell del vostre personatge, ja sigui amb un dau, monedes, pedretes o molt probablement, amb paper i llapis. Existeixen fins i tot apps per fer aquesta feina però en la meva humil opinió trenquen l’essència del joc de taula: el món analògic. Si juguem amb cartes o meeples és per oblidar-nos una estona del món digital i les seves pantalletes.
Així doncs, després d’haver vist altres sistemes similars per internet vaig decidir fabricar els meus propis comptadors de nivell per al Munchkin.

La plantilla està feta íntegrament amb Gimp, en format A4 i carta (US letter) en blanc només amb els números perquè la pugueu personalitzar i imprimir fàcilment. Si teniu l’opció d’imprimir-ho directament en cartolina o paper gruixut millor, sinó ho podeu imprimir en paper normal i després ho enganxeu a sobre d’una cartolina blanca. Per fixar la roda al centre i permetre que giri poseu una xaveta o similar.Plantilles en format PNG:

A4
US LetterPlantilles en format XCF del Gimp (elements separats en capes, inclou guies de posició):


template_mchk_a4.xcf
template_mchk_letter.xcf


Pels meus comptadors vaig fer servir (per al meu ús personal) il·lustracions de jollyjack, Sidxartxa, Christian Nauck i BG87.

Aquesta errada en les mesures de les cares anterior i posterior està corregida a les plantilles.
Xavetes
(imatge extreta de la Viquipèdia)Els comptadors a dins la caixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada